✓  Konkurrencedygtige priser

✓  Vognmandsforretning på 3. generation

✓  Vi overholder ​altid​ aftalte betingelser og leveringstider 

Containerudlejning til enhver type opgave​

Skal du bruge en container enten hjemme i privaten eller til en byggeplads nær Herning eller Ikast, så kontakt Hammerum Vognmandsforretning for containerudlejning.

Vi tilbyder leje af container i forskellige typer og størrelser af containere, og vi kan imødekomme alle behov for korrekt bortskaffelse af affald.​​

Leje af container giver bredt udvalg

Uanset hvilken type container du skal bruge, har vi den rette model. Hos Hammerum Vognmandsforretning har vi et bredt udvalg af containere i vores containerudlejning. Vi kan tilbyde både åbne og lukkede containere, som du kan se størrelser på herunder:

Åbne containere:

  • 7 kubikmeter
  • 11 kubikmeter
  • 15 kubikmeter
  • ​17 kubikmeter

  • 21 kubikmeter

Lukkede containere:

  • 12 kubikmeter
  • 16 kubikmeter

Er behovet for en kombicontainer, som både indeholder en lukket og åben del, er vi også leveringsdygtige. Hvis du skal bruge en container i forbindelse med affaldshåndtering, så kan vi også hjælpe dig med det.​

Transport og leje af container

Vi kan tilbyde leje af container på dagsbasis eller i længere perioder alt efter behov, og vi sørger naturligvis for både levering og afhentning af container.

Har du spørgsmål til, hvilken container som passer til den opgave, du står over for, er du meget velkommen til at ringe til vores containerudlejning på telefon 97 11 61 03 eller 20 95 61 03. Så rådgiver vi om mulighederne, og kan også give dig en god pris med det samme, hvis du kender lejeperioden. 

Du kan også skrive til min mail, for at få et uforpligtende tilbud, på info@hammerumvognmand.dk, så vender jeg tilbage med en pris på udlejning af container til dig.

Kontaktformular

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hammerum vognmandsforretning

v/ Kenn Nørgaard

CVR: 18610787

​Ring for et uforpligtende tilbud

97 11 61 03