✓  Konkurrencedygtige priser

✓  Vognmandsforretning på 3. generation

✓  Vi overholder ​altid​ aftalte betingelser og leveringstider 

Kørsel af sand og levering af sand til private og erhverv

Hos Hammerum vognmandsforretning, mellem Herning og Ikast, tilbyder vi kørsel af sand, grus og granit til både private og erhverv. 

​Vi har mange års erfaring med levering af sand. Vi kan derfor også vejlede dig om, hvor store mængder du har brug for til en given opgave, samt hvilken type der passer bedst til dit projekt.​​

Levering af sand i hele Herning og Ikast området tilbydes

Sand, grus og granit kan bruges til mange forskellige ting i forbindelse med byggerier og anlæg. Vores kunders behov strækker sig over alt, fra anlægning af sandkasse, til sand til fundament og sokkel.

Hos Hammerum vognmandsforretning har vi mange års erfaring med levering af sand nær Herning og Ikast, og hele nærområdet.

Få et tilbud på kørsel af sand

​​Vi står altid klar med et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på kørsel af sand, grus eller granit til både private og erhverv. Er du i tvivl om vi også kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at skrive en e-mail til os på info@hammerumvognmand.dk med spørgsmål til os.

Ring på telefon 97 11 61 03 eller 20 95 61 03 og få et tilbud på en leverance, der er skræddersyet til dine behov. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular.

Kontaktformular

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hammerum vognmandsforretning

v/ Kenn Nørgaard

CVR: 18610787

​Ring for et uforpligtende tilbud

97 11 61 03