✓  Konkurrencedygtige priser

✓  Vognmandsforretning på 3. generation

✓  Vi overholder ​altid​ aftalte betingelser og leveringstider 

Levering af grus til dit byggeprojekt

Står du over for at skulle anlægge indkørsel i privaten eller måske parkeringsplads ved virksomheden? Hvad end du skal bruge grus til, så kan vi stå for leveringen af dit grus nær Herning og Ikast. 

Hos Hammerum Vognmandsforretning løser vi opgaver inden for kørsel af grus til alle typer kunder, og vi har en lang brancheerfaring, at trække på.

Høj service & kort leveringstid

Ved hver eneste opgave inden for kørsel af grus, som jeg udfører, sætter jeg fokus på, at levere en fortrinlig service, som giver dig tryghed ved at vende tilbage, næste gang du skal bruge en vognmand til levering af materialer, eksempelvis grus eller småsten. 

Det skal nemlig være en god oplevelse, at være kunde hos os.

Samtidig kan du være sikker på, at det bestilte grus leveres til tiden, og aftalen I sin helhed bliver efterlevet til punkt og prikke, fra vores side.

Få tilbud på kørsel af grus

Vi står altid klar med et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på levering af grus til både private og erhverv. 

Kontakt Hammerum Vognmandsforretning uanset dit behov for kørsel af grus. Skriv til info@hammerumvognmand.dk, med din bestillingsvolumen og grustype. Så vender jeg tilbage til dig, med et uforpligtende tilbud.

Er du i tvivl om hvor meget grus du skal bruge? Vores mange års erfaring, gør os til en habil sparringspartner, når du skal udregne dit behov for gruskørsel. Vi kan træffes på telefonnummer 97 11 61 03 eller 20 95 61 03

Kontaktformular

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hammerum vognmandsforretning

v/ Kenn Nørgaard

CVR: 18610787

​Ring for et uforpligtende tilbud

97 11 61 03